Bij onze balustrades en leuningen primeert veiligheid

Een leuning biedt veiligheid en houvast bij uw trap of balkon. Daarnaast kan het ook een leuk, decoratief element zijn dat uw interieur helemaal afmaakt. Constructie De Block maakt balustrades & leuningen in Stekene voor zowel industriële als particuliere trappen.

Balkons

U kan ook bij ons terecht voor balkons in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen. Met een mooi balkon vergroot u uw woon- en leefruimte en kan u volop genieten van de buitenlucht.

Windscherm

Een windscherm op uw balkon of in uw tuin zorgt ervoor dat de wind geen spelbreker is wanneer u van de zon geniet. Bovendien geeft het u ook meer privacy. Wij kunnen voor u windschermen maken in alle maten en kleuren. Uiteraard zorgen we ook voor een onberispelijke plaatsing.

Loopglas, lichtstraten en koepels

Zorg voor meer ruimtegevoel door loopglas te gebruiken voor treden en ‘binnenbalkons’. Het gelaagd glas dat wij gebruiken is bijzonder veilig en versplintert niet wanneer het wordt beschadigd.

Via lichtstraten en koepels creëren we meer lichtinval, waardoor het aangenaam vertoeven wordt in elke ruimte. Ook in de industriebouw passen we deze techniek toe.

Vragen? Contacteer ons

Neem contact op met Constructie De Block uit Stekene en vraag ons gerust om advies of tips. Wij zetten graag onze professionele kennis in om u te helpen een gerichte keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Ook een gratis offerte behoort altijd tot de mogelijkheden.