Alle soorten las- en montagewerken

Constructie De Block BVBA - Stekene - Las & MontagewerkenConstructie De Block is uw partner voor las- en montagewerken in Stekene van allerlei soorten constructies. Bedrijven kunnen ook steeds beroep op ons doen voor herstellingen. Wij zijn 24 u per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor dringende laswerken. Ook op zaterdag en zondag garanderen wij een korte leveringstermijn.

Onze diensten: een oplossing voor elke vraag

U kan bij ons terecht voor herstellingen aan machinerie, zoals kranen en bulldozers. Ook voor het lassen van poutrels en andere laswerken binnen de bouwsector kan u steeds een beroep doen op de diensten van Constructie De Block.

Wij zorgen voor een naadloos product

Onze ervaren vaklui staan garant voor perfect laswerk, met het nodige oog voor detail. Het spreekt voor zich dat we hiervoor gebruik maken van de nieuwste materialen en technieken. Ook voor grote lasopdrachten beschikken wij over voldoende capaciteit en mensen.

Vraag uw offerte op maat aan

Wilt u een bepaalde opdracht aan ons toevertrouwen? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend in Stekene om de mogelijkheden te bespreken of een offerte te laten opstellen. Constructie De Block plant uw orders graag in en zorgen voor een feilloze afwerking en stipte oplevering.